Sport si cialis .. you can’t go wrong
Scris in 16 October 2007 de dojo
Primesc si eu un phone call de la o draga prietena despre un site pe care ma roaga sa il privesc si eu .. arenaviola.ro … il privesc, dau repede un diagnostic si inchid.
Mai stau ceva timp si zic .. hai sa ma uit si eu in sursa ca tot geek-ul. Sa cad de pe scaun. Daca va este lene sa va uitati in sursa, hai ca va dau eu quote, ca mi-s fata misto:
<body id=“viola”><u style=display:none><a href=“http://www.vertel.com/products/images/online/index.php”>cialis</a><a href=“http://www.vertel.com/products/images/online/?page=1″>buy cialis online</a><a href=“http://www.vertel.com/products/images/online/?page=2″>buy cialis</a><a href=“http://www.vertel.com/products/images/online/?page=3″>online cialis</a><a href=“http://www.vertel.com/products/images/online/?page=4″>order cialis</a> etc … e mai lung codul.
Na, ce nu pusca aici? Ce treaba are un site despre o sala de sport cu cialis? WTF? Cine doamne iarta-ma e atat de dobitoc incat sa puna asta in cod?
Daca mai uit la copyright, de acest site in flash s-a ocupat cineva care isi spune: FreshMedia. Sper sincer ca domnii de acolo NU AU PUS codul asta acolo, ca ne-am dat naibii cu web design-ul in Romania. On the other hand inteleg ca nu s-a mai ocupat nimeni de asta …
What about that?







October 16th, 2007 at 12:17 pm
“SEO”? :))…sau? =))
October 16th, 2007 at 1:57 pm
Eh totusi site-ul arata dragut.
October 16th, 2007 at 6:46 pm
Nu cred ca este vb numai de SEO. URL-urile alea duc (dupa o redirectionare) catre o farmacie online. Eu zic ca sunt mai mult pentru bani.
October 17th, 2007 at 3:28 am
oo.. shish! Sa le fie rusine.. cu r mare!
October 17th, 2007 at 5:10 am
Buna Dojo,
Codul pare ca a fost inserat folosind vulnerabilitati ale software-ului serverelor, atat pe arenaviola.ro cat si pe vertel.com. De pe vertel.com se face redirect pe un alt site, online-inform.biz/pharma, care e gandit exclusiv pentru spam.