Categorized |

Ne cunoastem de undeva?

Posted on 16 January 2008 by dojo

salz, mi-au suspendat contu de mail :(( nu sunt akasa, o sa iti dau noua mea adresa, asta e a unei prietene. apropo uite un site nou al unui tovaras, inregistreaza-te si tu, e un fel de hi5 (adresa rahatului de site) pune-ti si tu poza aici ca am si eu cont si ne dam voturi,comentarii etc hai k ne mai auzim, ciao, ai grija de tine!

Mary cea fara vino-ncoace imi trimite mailul in cauza, intitulat apocaliptic mi-au inchis contul de mail :((

Stau sa caut in ungherele gandirii si nu gasesc cine doamne iarta-ma este pipita asta. Sa intru sa ma inscriu intr-o troaca de site de genul cretinismului avansat pe nume haicinci. De care nu mai scap, ca mereu se gaseste un cercopitec sa imi trimita invite. Mda, de parca eu sunt tipul perfect de “gagica” de haicinci.

Daca doriti sa stiti cine este demoazela, uite si adresa ei de mail (poate o culeg “spaiderii” de mail, sa stie si ea ce placut este sa primesti SPAM): mariatudose@yahoo.com

Deci o tanti pe nume Maria Tudose are mancarimi puternice in josul degetelor si nu s-a putut scarpina decat cu acest mesaj voit “prietenesc” prin care sa intru pe situl in cauza.

Urmand linkul din mail observ ca Maria Tanase .. ahh .. Tudose este de fapt BadBoy, MODERATOR pe chesti aia penibila. Acu’ nu stiu daca tanti/nenea trece printr-o faza de confuzie in ceea ce priveste identitatea sexuala sau este chiar prost/proasta, cert este ca demografic intra la categoria: “aia de pe haicinci” .. are 19 anisori.

Adevarul e ca n-arata prea rau :D

pics.limpa.ro/dating/1/f/e/1fed13202.jpg

PS: hai, fa-mi o bucurie .. greseste un pic un cm cu unul dintre cutite ..

PS2: situl este limpa.ro, pentru cei care nu au destule mass-uri pe Yahoo Messenger si invites pe HI5

PS3: nu le dau link, le-as dar report, dar nu am unde

17 Comments For This Post

  1. A.Faith Says:

    Eram curios să-l văd/s-o văd, însă mă primeşte cu un 503 de toată frumuseţea. Limpa e o copie jegoasă a rate.cc cu www înainte (la fel, nu vreau să le fac reclamă).

  2. C.T.Daniel Says:

    :D te vrea poporul pe haicunoi

  3. Marin Vasile Says:

    O yeahh…503 - Service Not Available. Cool ha? Se pare ca site-ul e hostat pe lx sau xhost…ori ceva de genu…:))

  4. ByREV Says:

    e clar ca ai fost tinta unui val puternic de SPAM prin email si nu ai fost singura , am mai vazut cativa azi care se “plangeau” ca a mai aparut o “palma cu 5 dejte” !

  5. aadryanaa Says:

    si eu am primit invitatia… report spam a fost raspunsul :D

  6. Seraphim Says:

    Am primit si eu spam-ul. Ma intreb de unde au colectat adresele de mail acum :|

  7. daimon Says:

    hmm, eu am primit invite legitim de la o colegă, mi-am făcut şi cont, conştiincios .. dup-aia am realizat de măgărie de site este :))

    an înţeles că există un Romanian BlackList (RBL pe scurt), unde se pot semnala serverele folosite pentru mass-spam’mail. caută în header la mailu de pe yahoo, vezi ce IP au, şi dă-le un report. deşi aici contează foarte mult câţi admini de reţea folosesc baza de date RBL pentru filtrarea traficului ..

  8. Aurel63 Says:

    1. Am primit si eu mailu, da nu cu asta cu cutitele , ci cu o gagica. Nu era iesita din comun, asa ca cei de la limpa nu se priecep nici macar la email marketing prea bine (asa spam cum e el, putea fi elaborat mai bine masajul)
    2. Adresele de mail se colecteaza, din cate am auzit, cu programele speciale de luat adrese de mail de pe site-uri(trebuie sa dai adresa de forma: contact [at] mydomain [dot]ro , ca sa nu iti mai colecteze adresa.
    3. Haicinci e ieftin ca si continut, dar extrem de popular si foarte bine gandit de dezvoltatorii indieni (ca pan la urma suntem si noi un fel de web developeri). Haicinci produce, e profitabil.
    4. Limpa.ro …ma abtin, nu prea stiu exact ce si cum despre site, dar metodele astea cu spam-ul nu sunt fair. Pe bune…mai mult irita destinatarii, mai ales daca sunt in tema.

  9. Aurel63 Says:

    PS Exista atatea site-uri interesante pe internet, incat nu cred ca e chiar util sa ne consumam energiile cu micile spamuri ale unora.

    Am trecut prin perioade in care ma revolta pur si simplu spam-ul (am zeci de exemple), scriam un mail spammerilor, elegant si la obiect, si degeaba:
    -tot ei ma puneau la punct, raspunzandu-mi cu mesaje de genul:
    ” ba boule, vezi ca ai adresa publica de mail, asa ca nu incalcam nimic; si daca nu-ti convine vezi ca te poti dezabona din lista, desi nu tu te-ai abonat, ci noi te-am inscris, cu de la noi putere”

  10. Emil Says:

    Si eu am primit acelasi mesaj. Se vedea de la o posta ca era spam, asa ca am rezolvat soarta repede.

  11. vis89 Says:

    …acelasi mail l-am primit si eu, chiar nu imi pot da seama cum si-a ales “tintele” :))

  12. Eugen Says:

    Maria tudose..
    Maria tudose..
    Maria tudose..
    Maria tudose..
    Maria tudose..
    S-o tin minteeeeeeeeeeeeeee…ca si eu am primit mailul, dar n-am apucat sa urmez instructiunile.

  13. Mihai Says:

    Tipul arată ca o gorilă :))

  14. Draqos Says:

    lol si gorila cum arata? :))

  15. Prospero Says:

    Mă, l-o chema Marian tudose, da’ s-o fi grăbit şi a mâncat litera când şi-a creat contul de mail… :lol: Foarte neoriginal mesajul respectiv.

  16. dan Says:

    ai scris despre? ai scris! i-ai facut publicitate? negativa, da! a castigat mai mult decat spera

  17. Roolz Slaxs Says:

    Bravo Dan :) si publicitatea negativa tot reclama e ;) am avut o curiozitate si am cautat “link: limpa.ro” pe google. surprizaaaaa -> dojoblog apare pe prima pagina ca fiind un bun referrer.
    Acum lasand publicitatea la o parte, am primit si eu pe mess mesajul. Evident ca l-am raportat, dar ma gandesc ca la numarul impresionant de id-uri culese poate oricand sa-si fac alt cont si sa trimita de pe alt ip. rezultatul va fi o injuratura in mass. Sa fie unii membri asa de exaltati din cauza unui site de-i cheama pe toti ceilalti?

Leave a Reply